STEAK TARTAAR
ossenworst – cornichons – eidooier – truffel
VITELLO TONATO
kalfslende – tonijn crème – artisjok – kapper
VENKEL SALADE
ingelegde peer – knolselderij – limoen
INSALATA DI BURATTA
watermeloen – tomaat – basilicum – munt
TRUFFEL SALADE
aardappel – pastrami – groene kruiden
BAGUETTES DESEM
Zwarte knoflook & Gerookte roomboter
Pesto en limoen mayonaise
Verse honingraat met olijfolie
SUKADE
stroganoff – aardappel puree – citroen
CANARD AU VIN
eenden dij – bospeen – pancetta – sjalot – tijm
KABELJAUW
spinazie – paddenstoel – beurre blanc
GAMBA
knoflook – chorizo – aardappel – platte peterselie
CANNELLONI
pompoen – geitenkaas – dadel – walnoot
AARDAPPEL GRATIN
bieslook – knolselderij
GEPOFTE BLOEMKOOL
rozijnen – gebrande boter – selderij